Workshop: “Digital scorekeeping with My Ball Club - 20/06/2013 - en Froggy Fairplay infosessie voor jeugd

#
Share this post:

Wij nodigen alle leden en geinteresseerrden uit voor een bijzondere gelegenheid georganiseerd door The Frogs.

Enerzijds organiseren wij een opleiding scoorder voor de volwassenen die geintersseerd zijn in het scoren van een baseballwedstrijd.

Daarnaast organiseren wij aansluitend een korte maar bondige informatieve sessie genaamd "Froggy Fairplay" om het belang van eerlijk spel te benadrukken en te bevorderen.

Tijdens deze infossessie zullen we dieper ingaan op het concept van fairplay en waarom het een essentieel onderdeel is van elk spel of sport. We willen de nadruk leggen op het belang van respect, sportiviteit en gelijke kansen voor alle deelnemers, ongeacht hun vaardigheden of achtergrond.

De sessie zal interactief zijn en je zult de gelegenheid krijgen om vragen te stellen en met andere deelnemers te discussiëren. Daarnaast zullen we enkele inspirerende voorbeelden delen van sporters en teams die fairplay hebben omarmd en de positieve impact die het heeft gehad op hun spel.

Wij geloven dat het bevorderen van fairplay niet alleen de sfeer binnen sport en spel verbetert, maar ook bijdraagt aan een betere samenleving. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan deze sessie en jouw steun te betuigen aan dit belangrijke initiatief.

Gelieve jouw aanwezigheid te bevestigen vóór 19/06 door te antwoorden op deze uitnodiging. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@thefrogs.be of via twizzit

Wij hopen je te mogen verwelkomen bij als scoorder en hopen de jongeren te kunnen warm maken voor "Froggy Fairplay" en samen te werken aan een wereld waar eerlijk spel de norm is.

Met vriendelijke groet,
Het Frogs bestuur