Coach the Coach - 30/09/2023

#
Share this post:

Teun Vanderghote van The Frogs organiseert mee het evenement. “Kalian Sams is één van de spelers die in 2011 de historische wereldtitel behaalde met het Nederlands baseballteam. Sams speelde 107 interlands en kwam onder meer uit voor teams uit de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Taiwan. Tijdens de clinic zal hij jeugdcoaches tips en tricks geven over het coachen van jeugdspelers.”
Freddy Vibert speelde meerdere jaren voor de wereldbekende New York Yankees. Hij coachte teams als Zurich en Londen Mets.”
Het bezoek van de twee coaches past in het kader van de lopende Europese Week van de Sport en past perfect in de visie van The Frogs

“We zijn trots dat we met Kalian en Freddy, twee topcoaches en ex-spelers voor een gasttraining naar Oudenaarde kunnen halen”, vertelt Teun Vanderghote. “Deze clinic past binnen onze ambitie om als club in de komende jaren verder te groeien. Wij nodigden bovendien ook alle Belgische jeugdcoaches uit om ervaring op te doen. Met dit initiatief denken we ook bij te dragen aan de opkomende professionalisering van de sport”, maakt Vanderghote zich sterk.
Meer dan veertig coaches van over heel Vlaanderen zijn ingeschreven. De clinics vinden plaats op het baseballveld Rodelos 3 in Oudenaarde en is gratis bij te wonen.


Voor info en tickets kan je terecht op Tickets.theforgs.be