Vrijwilliger

Binnen onze club zijn wij op zoek naar vrijwilligers op verschillende niveau's. Zodoende kunnen wij het vele werk lichter maken en steunen op mensen die hun steentje willen bijdragen binnen onze vereniging.

Via het Twizzit formulier kan je jouw gegevens achterlaten en aangeven naar welk type vrijwilligerswerk uw interesse gaat.
We wensen iedere vrijwilliger in te zetten volgens zijn persoonlijke interesse, beschikbaarheid en talenten. Dit om samen met ons het baseballplezier zowel op als naast het veld te laten leven! 

Bekijk hier het formulier

Onderstaand leest u over de werkgroepen en hun doelstellingen/taken die u als vrijwilliger mee kan ondersteunen. 

Uiteraard is alle engagement in welke vorm dan ook zeer welkom. Wij houden steeds rekening met jouw voorkeuren en mogelijkheden. 

Elke werkgroep wordt ook steeds getrokken door een verantwoordelijke, u zal dus nooit zonder hulp of sturing het veld in gestuurd worden! 

Het bestuur:

De werkgroepen


Onze club heeft verschillende werkgroepen die elk verantwoordelijk zijn voor een specifiek aspect van de clubwerking. De verantwoordelijke van elke werkgroep is ook bestuurslid. Per werkgroep kunnen er nog enkele of heel veel andere leden tot deze werkgroep behoren.

Onze werkgroepen zijn:

Helpende handen