Seniors naar Play Offs

Na winst tegen Tournai Celtics afgelopen zondag is Oudenaarde Frogs zeker van een plaats in de top 2 en dus ook Play Offs Baseball in september. 

Door de 26-18-overwinning van zondag 1 sept is Oudenaarde zeker van een top-2 plaats en blijft Gent Knights op de 3e plaats steken. Oudenaarde mag dus Play Offs spelen in september en strijd in 3 wedstrijden voor de titel in 4e klasse en promotie naar 3e klasse. 

Zowel Oudenaarde Frogs als Merchtem Cats verloren dit seizoen slechts 2 keer. In de 2 onderlinge duels tussen Oudenaarde en Merchtem, waarvan beide teams 1 wonnen, scoorde Merchtem in totaal meer runs dan Oudenaarde. Hierdoor bekleed Merchtem Cats de eerste plaats in de rangschikking en Oudenaarde Frogs de 2e plaats.

De eerste PO-wedstrijd op zondag 15 sept is meteen ook de verste verplaatsing, Oudenaarde trekt naar het veld van Mont-Saint Guibert Phoenix, winnaar van 4e klasse East. Op zondag 22 sept speelt Oudenaarde tegen rivaal Merchtem Cats, winnaar van 4e klasse West, op het veld van Merchtem. De laatste wedstrijd staat gepland op zondag 29 sept, dan krijg Oudenaarde de 2e van 4e klasse East, Brussels Kangaroos, op bezoek. Na deze 3 speeldagen weet men wie de winnaar is van 4e klasse en promoveert naar 3e klasse. 

Kalender:

15 sept @ MSG Phoenix

22 sept @ Merchtem Cats

29 sept vs Brussels Kangaroos (@ Oudenaarde)

Tags