Het nieuwe baseballseizoen 2017 ging dit weekend van start en dit jaar treden The Frogs aan met 2 ploegen in 2 competities. Het baseball-team, dat aan zijn 12e seizoen begint, start in 3e klasse west. Het slowpitch softball-team, nieuw sinds dit jaar, start in 2e klasse slowpitch softball.

Zaterdag was het softball-team als eerste aan de beurt. Ze ontvingen de Leuven Twins Brewers op het Oudenaardse baseballveld voor de eerste "double header" (2 wedstrijden tegen dezelfde ploeg op dezelfde dag) van het seizoen. Oudenaarde Frogs was 2 maal het betere team en won met 18 - 9 en 19 - 7. Een mooie start van het seizoen voor dit nieuwe team. 

Het baseball-team mocht zondag ook starten met een thuiswedstrijd, het ontving de Poperinge Frontliners. Ook hier hadden The Frogs de bovenhand, zowel aan slag als bij het verdedigende werk. Na 5 innings werd de wedstrijd beëindigd, de score was 13 - 3 in het voordeel van The Frogs.

Zondag 23 april speelt het baseball-team alweer thuis tegen Tournai Celtics. De volgende wedstrijd voor het slowpitch softball-team is op 29 april uit tegen Leuven Twins 1.

Meer info via info@thefrogs.be of 0499144750